نمایندگی بوتان و ایران رادیاتور در تهرانپارس

تنظیم فشار آب پکیج باید روی 1.5 باشد|زودبیا تعمیرکار

تنظیم فشار پکیج یکی از موضوعات مهمی است که باید هر شخصی که از پکیج به عنوان وسیله گرمایشی استفاده می‌کند باید بلد لاشد و بتواند که عقربه فشار آب پکیج را تنظیم کند. پکیج وسیله‌ای است که وظیفه تامین گرمایش خانه و تامین آب مصرفی را بر عهده دارد. اگر فشار آب در پکیج تنظیم نباشد، این دستگاه به‌خوبی کار نمی‌کند و حتی در مواردی به دیگر قطعات آن نیز آسیب وارد می‌شود و باعث سوختگی درمبذل اصلی می‌شود.


به طور خیلی ساده اگر بخواهیم با مثالی برای شما اینموضوع را بازگوکنیم، میتوان این طور گفت که:
اگر رادیاتور ماشین شما بدون آب باشد، صد در صد جوش میاورد ونیاز به تعمیر واشر سر سیلندر دارد. اگر سماور آشپزخانه بدون آب بماند، دچار سوختگی می‌شود.

پکیج هم دقیقه به همین صورت است. با این تفاوت که مهندسان طراح برای پکیج یک سنسور تنظیم فشار پکیج قرار داده‌اند که در صورت کم شدن عقربه فشار آب، پکیج کد خطای تنظیم فشار پکیج را نمایش می‌دهد. در دستگاه های مختلف این ارور متفاوت است.

تنظیم فشار آب پکیج باید روی 1.5 باشد|زودبیا تعمیرکار

باید اضافه کنیم که تنظیم فشار پکیج موضوع بسیار مهمی است که به سلامت کاری پکیج کمک می‌کند. به خاطر اهمیت این موضوع ما تصمیم داریم تا در این مقاله از سایت زودبیا تعمیرکار شما را با نحوه تنظیم فشار پکیج آشنا کنیم. در ادامه با ما همراه باشید.

آموزش تنظیم فشار پکیج ایران رادیاتور

منظور از تنظیم فشار در پکیج، مقدار آبی است که در داخل مدار بسته پکیج و رادیاتورها در حال جریان است. آب هم مانند هوا اگر در یک مکان محبوس شود، ایجاد فشار خواهد کرد. به طورکلی پکیج‌ها به یک کلید فشارسنج مجهز هستند‌ تا در صورت پایین آمدن و کمتر شدن بار یا فشار آب پکیج از نیم بار، به‌صورت اتوماتیک خاموش شود. همچنین در صورت بالا رفتن فشار هم باید منتظر تبعاتی مثل ترکیدن لوله‌های گرمایشی، خراب شدن منبع انبساط پکیج یا هر مشکل دیگری باشیم. ولی به لطف مهندسین تاسیسات قطعه به نام شیر اطمینان از این اتفاق جلوگیری می‌کند.

tanzim feshar iran radiyator تعمیرکار پکیج، کولرگازی در شرق تهران

وقتی صحبت از تاثیر فشار پکیج و اثر آن بر روی کارکرد این وسیله به میان می‌آید، ممکن است این سوال در ذهن ایجاد شود که فشار عقربه پکیج باید روی چند باشد؟ جواب این سوال مهم این است که فشار بار پکیج دیواری باید همیشه روی عدد 1.5 تنظیم شود. البته یک مقدار پایین‌تر یا بالاتر از این حد مشکلی برای پکیج ایجاد نمی‌کند. ولی مهم این است که فشار استاندارد پکیج را بین بازه 1.5 تا 2 بار نگه دارید.

در مدلهای آنالوگ میزان بار به صورت درجه‌ای روی فشارسنج دستگاه دیده می‌شود. در حالی که در پکیج‌ دیجیتال به شکل عددی در صفحه نمایشگر نشان داده خواهد شد.

در صورت کم شدن فشار آب پکیج چه کار کنیم؟

تنظیم فشار آب پکیج کار مهمی است|زودبیا تعمیرکار

اگر مرتبا فشار آب پکیج کم می‌شود، حتما مشکلی در پکیج وجود دارد. به همین دلیل بهتر است از یک تعمیرکار پکیج برای عیب‌یابی و رفع آن کمک بگیرید. زودبیا تعمیرکار متخصص در زمینه انجام انواع سرویس‌های دوره‌ای و تعمیر پکیج است.

ممکن است در شرایط عادی و طبیعی به دلایلی پکیج دچار افت یا بالا رفتن فشار به‌صورت خیلی کم شود. در این حالت با یک مقدار کم یا زیاد کردن ساده بار دستگاه، می‌توان تنظیم فشار آب پکیج را انجام داد. در ادامه این مطلب به بررسی این روش‌ها خواهیم پرداخت.

دلایل کاهش فشار آب پکیج چیست؟

عواملی که باعث افت فشار در پکیج می‌شوند، عبارتند از:

  • نشتی در سیستم گرمایش ساختمان و رادیاتورها
  • هواگیری هر یک از رادیاتورها و یا حوله خشک‌کن
  • خراب شدن منبع انبساط پکیج

چگونه فشار آب پکیج را کم کنیم؟

هرگاه فشار آب پکیج از 1.5 بالاتر رفت، با این سوال روبه‌رو میشویم که چگونه فشار آب پکیج را کم کنیم؟ کم کردن فشار آب پکیج به چند صورت انجام می‌شود. اولین و موثرترین راه برای کم کردن فشار آب پکیج به‌صورت زیر است:

از طریق شیر هواگیری رادیاتورها و یا حوله خشک‌کن، مقداری از آب پکیج را تخلیه کنید.

اگر ساختمان شما از سیستم گرمایش از کف و یا داکت اسپیلت استفاده می‌کند، با روش ذیل تنظیم فشار آب پکیج را انجام دهید:

  1. شیر ورودی آب سرد پکیج را ببندید.
  2. شیر پر کن را باز کنید (بعضی به این قطعه شیر تنظیم فشار پکیج نیز میگویند).
  3. شیر آب گرم توالت را باز کنید تا فشار آب تخلیه شود.

با این کار به این ترتیب کم کردن فشار آب پکیج انجام خواهد شد. این روند در اکثر پکیج‌ها در برندهای مختلف یکسان است. توجه کنید که نحوه کم کردن فشار آب پکیج در این روش به این صورت است که باید یک نفر پای دستگاه و نفر دیگر شیر را باز و بسته کند تا بلافاصله پس از اینکه درجه پکیج روی عدد 1.5 بار قرار گرفت بتوانید شیر را ببندید.

اگر یک نفر این کار را انجام دهد ممکن است فشار پکیج بیش از حد پایین بیاید. به‌خاطر همین این سوال پیش می‌آید چگونه تنظیم فشار آب پکیج را انجام بدهیم؟ اگر فشار دستگاه بیش از اندازه خالی شد، کافی است شیر توالت را ببندید، سپس شیر پرکن را هم در حالت بسته قرار دهید. شیر ورودی آب را باز کنید و بعد کمی شیر پرکن را باز کنید. نیازی نیست شیر پرکن تا انتها باز شود. همین که کمی شیر پر کن را باز کردید، برای افزایش فشار کفایت می‌کند. به‌ویژه اگر نیاز به فشار کمی داشتید. با تکمیل شدن بار دستگاه شیر پرکن را ببندید.

روش دوم برای تنظیم فشار آب پکیج؛ گاهی این روش موثر است

راه دوم برای پایین آوردن فشار پکیج این است که مهره شیر هواگیری یکی از رادیاتورها یا حوله خشک کن را باز کنید. سپس منتظر پایین آمدن فشار باشید و بلافاصله با کم شدن فشار مهره را سفت کنید.

روش سوم برای تنظیم فشار آب پکیج؛ هواگیری جواب می‌دهد

راه سوم برای کاهش فشار پکیج در مواقعی که فشار باید به مقدار زیاد، کم شود این است که رادیاتورها را هواگیری کنید. در این حالت اگر هوایی داخل سیستم باشد و خارج شود کمی فشار کم می‌شود. اگر هوایی در سیستم نباشد با خالی شدن مقداری آب از رادیاتورها تنظیم فشار پکیج انجام می‌شود.

روش‌های مختلفی برای تنظیم فشار آب پکیج وجود دارد|زودبیا تعمیرکار

تعمیرکار پکیج در تهرانپارس و شرق تهران

گاهی در زمانی که انتظار آن را نداریم، پکیج دچار مشکل می‌شود و دردسر ایجاد می‌کند. در این حالت پیدا کردن و دسترسی به تعمیرکار در کوتاه‌ترین زمان ممکن بسیار مهم خواهد بود. زود بیا تعمیرکار با داشتن تعمیرکارانی خبره در سراسر تهران و به ویژه در شرق تهران حکیمیه،هروی،پاسداران و پردیس آماده خدمت‌رسانی به شماست. در این مقاله در مورد تنظیم فشار آب پکیج و همچنین فشار نرمال آن با شما صحبت کردیم.

همچنین روش‌های پایین آوردن فشار آب پکیج را به شما آموزش دادیم. ریشه‌یابی علت اصلی افت فشار در پکیج از مسایل مهمی است که تنها باید با کمک تعمیرکار پکیج این مسئله بررسی شود. با این کار از وارد شدن آسیب‌های جدی به این وسیله در اثر فشار بیش از حد یا کمبود فشار آب جلوگیری می‌کند.

سپاس که تا انتهای این مقاله در زود بیا تعمیرکار با ما همراه بودید. در صورت داشتن سوالات فنی و رفع هر گونه مشکل در انواع پکیج یا سیستم‌های گرمایشی با ما در ارتباط باشید.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *